První pravidlo zní

na přípravu Paelly potřebujete velkou hlubokou pánev, bez ní nemá snad ani cenu nad ní uvažovat,  píší ve všech receptech. Nechce se vám zrovna pídit po pánvy celé odpoledne a přesto byste rádi ochutnali španělskou/katalánskou kuchyni?
Naše šéf kuchařka Alexia Julià  z Barcelony vás zbaví těchto strastí.

Těšte se na rodinné recepty & tradiční metodiku, kterou se snadno naučíte & pak už si jen užijete
rybí/vepřovou <<Paellu>>,
španělskou omeletu<<Tortilla Patatas>>,
<<Gazpacho>> tradiční zeleninovou polévku bez masa,
<<salata de asparagus>> pro milovníky chřestu a všecno to pořádně zapijeme hltem Sangrie

Klidně přineste i vlastní víno, ať nejsem jak u suchánků.

VAMOS ALA PLAYA!!

Paella means you need HUGE pan

chief cook Alexia Julià di Barcelona will perform a show kitchen workshop on the arts of the Spanish / Catalan cuisine.
Family recipes & traditional methods to learn & then enjoy Fish/ Pork Paella, Spanish omelette / Tortilla de Patatas, gazpacho vege soup, salata de asparagus …. & jugs of Sangria )

(feel free to bring any bottle of Spanish wines if you like to drink).

Music, atmos.. vamos ala playa!!

dont even start thinking on Paella without huge pan.. Its necessity <<really>>

Make an omelette the Catalonian way, a classic dish made simple with only 5 ingredients.

  • Gazpacho is a soup made of raw vegetables and served cold. We eat it especially during the hot summers because is so refreshing.

Where to find us